GLOW'S MANTRA ER AT LEVERE, UPÅKLAGELIG SERVICE, EKSKLUSIVITET, NYDELSE OG INNOVATION.​

TIlmeld nyhedsbrev​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gæstebog​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Pernille Preuthun Andersen​ 14 / 4 - 2016

Verdens bedste frisør!! Professionel og dygtigt håndværk!! Det er ren selvforkælelse at komme hos dig Eva. Og selv børnene tæller ned til næste gang de skal hen til Eva :-)

Mia Kjøge, 18 / 3 - 2015

​Kæmpe stort ros til dig Eva ! Jeg rejser gerne hele vejen fra København for at have dig som frisør.

Inger Vibeke Brydegaard,  27 / 10  - 2014

​​​Jeg bliver simpelthen NØDT til at efterlade en lille hilsen & en KÆMPE ROS til Eva.

Aldrig i mit efterhånden lange liv, har jeg modtaget større service hos en frisør, Eva er enestående, det ligefrem lyser ud af hende, hvor meget det betyder for hende at forkæle sine kunder/give dem en super professionel behandling. Ingen tvivl om, at hun kan sit håndværk til UG..

Fra det øjeblik man træder ind i hendes hyggelige salon, er man i centrum.

Der er sat rigelig tid af til rådgivning og behandling, man har Eva "helt for sig selv" - det er enestående.....

Jeg har nu besøgt Eva nogle gange og det arbejde hun har udført på mit hår, har været helt i top...

Eva og Salon Glow får min varmeste anbefaling.....

Venlig hilsen, Inger.

Birgit Astrup, 7 / 12 - 2013​

​​​Først tillykke med din nye salon Eva. Flot, det er den. Glæder mig altid til at komme hos dig og blive forkælet. Føler mig virkelig godt tilpas hos dig og er altid fuld tilfreds når jeg går hjem. Glædelig jul og tak for 2013 . Ses i 2014.​​​

Christina Johnsen, 4 / 12 - 2013

Jeg skulle finde en ny frisør i Silkeborg og søgte lidt på må og få. Jeg valgte at få en tid hos Eva. Dels havde hun en god beliggenhed for mig, dels lå hendes priser et stykke under dem, jeg sammenlignede med..

Jeg var i salonen i næsten 2 timer, og følte jeg blev forkælet fra jeg kom, til jeg gik igen, og jeg er tilmed mere end glad for resultatet. Jeg har ret langt hår, og hun nøjedes ikke kun med at klippe af længden og i frisure, men snoede håret tot for tot, hvorefter hun studsede de hår, som strittede.

Jeg giver Eva og salon Glow mine varmeste anbefalinger, Christina.

Birgit Astrup, 4 / 12 - 2012

Kære Eva. Du ønskes hermed en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Tak for din altid dejlige smilende søde væremåde og gode behandling jeg får når jeg kommer. Det er luksus i særklasse. Endnu engang tak for hårvasken uden ventetid da min næse var pakket ind i plaster. Ønsker dig alt godt og glæder mig til mit næste besøg :0) Hilsen Birgit

Jane Hellemann, 7 / 8 - 2012

Jeg er en af de heldige vindere af en klipning og hårkur. Jeg fik en superflot ny frisure som jeg har fået meget ros for i familien og vennekredsen:) Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg besøger Glow og lader Eva styre mine lokker.

Inge Dyhr, 19 / 12 - 2011

Flot hjemmeside, der matcher salonen.

Jeg er så glad for fundet af Glow. Jeg nyder at blive forkælet af Eva, som er en super dygtig og professionel frisør, som har kunden i centrum. Eva gør alt for, at man skal føle sig godt tilpas. Jeg kan anbefale Glow og Eva til enhver,.

Charlotte Nygaard, 13 / 12 - 2011

Bedste frisør nogensinde, går altid yderst tilfreds fra salonen. Superflot hjemmeside Eva :-)

Inia Trankjær, 13 / 12 - 2011

Min frisør rejste fra byen og jeg skulle finde en ny.Jeg prøvede så GLOW, og det var et godt valg, jeg nyder at komme hos Eva og blive rigtig forkælet.Hun er sød,smilende og meget grundig,og gør alt for at man skal føle sig godt tilpas 

:-)

Kirsten Rask, 13 / 12 - 2011

Det er blevet en kanon flot hjemmeside... og jeg er rigtig glad for at have fået nin frisør hjem igen, kører gerne fra Sunds til Silkeborg for at blive forkælet hos Eva :o) stort tak skal du have

Hanne Vestbo Doktor, 13 / 12 - 2011

Eva i Glow har givet mig et helt nyt udseende, som jeg bare er SÅ glad for! Hun er grundig og dygtig, og altid sød og smilende. Jeg giver mine bedste anbefalinger!